OM PROSJEKTET

Vi ønsker deg velkommen til livet i strandsonen. Velkommen til Melsomvik – velkommen hjem.

 

Solnes Brygge

På vegne av Solnes Eiendom er vi svært stolte av å kunne presentere dette unike prosjektet i vannkanten ved Melsomvik.
Første byggetrinnet representer selve «indrefileten» på området, og vi har derfor valgt ut et gjennomtenkt og unikt bygg som passer til de unike og maritime omgivelsene. Du skal være stolt av å si at du bor ved Solnes brygge og vi skal sørge for at du skal bli det.
Livet i ny og moderne leilighet i et sentralt område er en drøm for mange av oss.
Bygget ligger i vannkanten, og du kan nyte sommerdager på dine egne terrasser. Les en avis i fellesparkanlegget eller gå ned til vannet og ta en dukkert før du starter dagen med en kaffekopp i ditt nye moderne kjøkken.

 

Om bygningen

Arkitektene fra KMS Arkitekter AS har utviklet et flott leilighetskonsept med gode og varierte planløsninger, store private terrasser og flotte fellesarealer med et romslig parkanlegg som sentrale elementer.

Når vinteren kommer behøver du ikke tenke på snømåking og skraping av bilruter. Heis til garasjeanlegget gir deg enkel tilgang til frostfrie ruter. Det medfølger parkeringsplass i byggets parkeringskjeller til alle leilighetene.
Det er 3 heiser i bygget - en eksklusiv og privat løsning uten svalganger.

Ønsker du båtplass kan vi også skaffe deg det!

I 2. til og med 4. etasje ligger det arealgenerøse leiligheter som alle er gjennomgående med unntak av de to frontleilighetene i hver etasje.
I 1. etasje finner du en stor variasjon av ulike leilighetsstørrelser – de største her har også gjennomgående løsninger.
Øverst i bygget «troner» to unike leiligheter – la tegningene for disse tale for seg selv!

 

 

Tidslinje

2008 Detaljregulering av området

2017 - 2018 Prosjektering av Solnes Brygge

22. mai 2018  Salgsstart – Boligblokk A

21. juni 2018  Tomtevisning

Velkommen til vakre Melsomvik

Melsomvik er et sted som skapt for det gode liv. Her ligger et vakkert tettsted med båthavn, strand og sjarmerende kulturlandskap. Sjøen ligger for dine føtter, du finner en fantastisk kystlinje og har kort vei til både Tønsberg og Sandefjord.

Bebyggelsen består i all hovedsak av koselige trehus og stedet er et populært feriemål. Denne perlen av et lokalsamfunn har en historie som strekker seg langt tilbake i tid. Nærheten til skogen og havet har sørget for et lokalmiljø med miljø og natur i fokus.

Området er i sterk vekst og utvikling. Stranden er nyrestaurert med stupetårn, volleyball- og fotballbane, lekeplass og kiosk. Melsomskogen og kyststien er to av mange flotte naturopplevelser i umiddelbar nærhet.

Når sommeren er over og vannet for kaldt, finner du flott skiløyper hvor snøen alltid ligger fristende. Storås-anlegget har kunstsnø, løyper av NM-standard og lavvoer med ildsted for hyggelig rast underveis. Både sommer som vinter holdes det arrangementer i Melsomvik, blant annet kan Melsomvik Mølle med sine utstillinger varmt anbefales.

VISUALISERINGER - INTERIØR

Illustrasjon Leilighet A4.02

Forbehold
Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelse som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfang av leveransen er begrenset til denne.

Selger står fritt til å endre leilighetsnummer i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuelle endringer av antall eierseksjoner i bygningene.

Visualisering
Enkelte illustrasjoner kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer for eksempel.: fasadetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser og beplantning.

Tegninger, bilder 3D visualisering og perspektiv som er benyttet i markedsføring, er kun av illustrativ karakter og definerer ikke den nøyaktige størrelse eller endelige resultat. Det er kun ment som rettledende illustrasjoner og er ikke målbare.

Utearealplanen i internettsiden er av en slik karakter at den ikke kan anses som et kart, men en illustrasjons skisse. Utearealplanene er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse.

 

Hvorfor Solnes Brygge?

SJØUTSIKT
Sjøen ligger for dine føtter, du finner en fantastisk kystlinje og har kort vei til både Tønsberg og Sandefjord.
Leilighetene har flott utsikt mot sjøen og skjærgården. Denne nytes både fra terrasser og gjennom moderne løsninger med store vindusflater.
KVALITET
Elementer som luft, lys og vann gir denne arkitekturen en unik bokvalitet.
Solnes Brygge bygges moderne med funksjonelle og gjennomtenkte arkitektoniske løsninger.

Elementer som luft, lys og vann gir denne arkitekturen en unik bokvalitet.

Mathias Ferdinand Schulze, Arkitekt, KMS Arkitekter AS

 

  • Ta kontakt

 

 

Henning Grødem

Megler MNEF,  Z-Eiendom
Tlf: 976 32 728

Jesper Snekkestad

Megler MNEF,  Z-Eiendom 
Tlf: 908 52 527

Z-EIENDOM finner ny eier til din bolig, og nytt hjem til deg.

Les mer om Z-Eiendom