MEGLER

Vi ønsker deg velkommen til livet i strandsonen. Velkommen til Melsomvik – velkommen hjem.

 

Henning Grødem

Megler MNEF,  Z-Eiendom
Tlf: 976 32 728

Jesper Snekkestad

Megler MNEF,  Z-Eiendom 
Tlf: 908 52 527

Z-EIENDOM finner ny eier til din bolig, og nytt hjem til deg.

 

Z-Eiendom

Vi er lokalkjente, har lang erfaring, solid kompetanse og møter deg med vårt personlige engasjement. Å være kunde hos oss skal føles trygt. At vi er personlige og profesjonelle har vært med på å gi oss et godt renommé.

 

Hos oss møter du noen av Vestfolds mest erfarne eiendomsmeglere. Vi er 18 ansatte med lang fartstid i bransjen og tilbyr et bredt spekter av tjenester i forbindelse med kjøp og salg av eiendom. Selskapet eies med 40% av de ansatte meglerne og 60% av SpareBank 1 BV. Sammen er vi to sterke, lokale aktører som brenner for å vise deg hva vi kan skape.

 

Lokal trygghet, lang erfaring

Helt siden 2005 har vi vært den markedsledende eiendomsmegleren i Tønsberg-området. Gjennom flere år har vi opparbeidet oss en unik kunnskap om det lokale eiendomsmarkedet.

 

Vi har nå to kontorer, ett på Nøtterøy og ett i Tønsberg. Disse kontorene ligger på Teie Torv og i Olsrød Park. Til prosjektet i Melsomvik har vi satt av to av våre mest erfarne meglere – Jesper Snekkestad og Henning Grødem. De har begge mange års erfaring med liknende prosjekter og omsetning av alle salgs boliger.